Preguntes freqüents (FAQ)

Tot el que necessites saber i no hem sabut explicar-t’ho amb prou claredat

És gratuït?

Sí i per sempre. Si ets un petit comerç, empresa, entitat cultural, social, etc… sempre estaràs aqui i de forma totalment gratuïta.

No apareció al directori

Has comprovat que no apareixes al llistat i t’agradaria aparèixer? Tens el formulari al peu de pàgina.

Puc participar com a ciutadà?

Vols estar informat com un ciutadà més? Subscriu-te al nostre butlletí, no fem spam i no et molestarem més del necessari.

Innovación i Cultura

Apostem obertament per la innovació i la cultura. També inclourem tot l’àmbit cultura de la ciutat: música, teatre, xerrades, etc. Mireu a la nostra Agenda.

De veritat?

Si heu arribat fins aquí, és que el projecte us interessa i enteneu que hi ha un cost associat. Només si creus que necessites més fotos, més text, vídeos, etc. sobre el que ofereixes podràs pagar per això. Ens podeu consultar aquí.

Per que et demande que ens patrocinis?

Tot el que veus aquí i molt del que aparegui en un futur ha estat finançat per nosaltres mateixos, una petita startup de Sant Feliu. Fins ara hem comptat amb col·laboradors que són especialistes en diferents àrees (implementació, so, xarxes socials, disseny, etc …) que han apostat pel projecte. Si fins ara t’ha semblat bona la idea de Tot Sant Feliu, et demanem que facis una petita aportació perquè puguem seguir endavant.

Si no os patrocino, continuarà estant el meu negoci al directori?

La resposta curta: és clar. La resposta llarga: Mentre podem assumir els costos de mantenir la part lliure, esperem que sigui així durant molt de temps.

Puc patrocinar-vos com a particular?

Gràcies per fer-nos aquesta pregunta, això vol dir que el nostre projecte ha estat interessat. Si sou particulars i aposteu per nosaltres i aquesta idea, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Que he de fer si no full que el meu negoci aparegui al directori?

Ens entristeix que prenguis aquesta decisió, però si és el teu desig, no et farem cap pregunta sobre això. Contacta amb nosaltres i ho solucionem.

La meva consulta no apareix aquí

Si us play, contacta amb nosaltres aqui